We hadden Liefde, We hadden Wapens op hoofdpodium Uitmarkt en NPO1

We hadden Liefde, We hadden Wapens trapt op 28 augustus mede het culturele seizoen af met een optreden op het hoofdpodium van de Uitmarkt bij de Musical Awards: The Kick Off. Kom ook naar het Museumplein of kijk op TV mee vanaf 21.20 uur op AVROTROS NPO 1.

Nog voor de première op 15 september in DeLaMar kun je dus al een live- preview zien van de bejubelde voorstelling We Hadden Liefde We Hadden Wapens tijdens de feestelijke afsluiting van de Uitmarkt.

We spelen een paar van de mooiste liedjes uit de voorstelling (Thank you Miss Simone!). En je maakt kennis met onze nieuwe sterrencast: Carolina Dijkhuizen, Hajo Bruins, Nyncke Beekhuyzen, Pearl Jozefzoon, Tarikh Janssen en Leovegildo Vieira en muzikant Jeroen van Olffen.

De Musical Awards: The Kick Off is het moment voor het grote publiek om voorproefjes van het nieuwe theaterseizoen te zien; van kleine tot grote muzikale voorstellingen. Naast We Hadden Liefde, We Hadden Wapens zie je liedjes uit o.a Charlie and the Chocolate Factory, The Prom en Blind Date.

We hadden Liefde, We hadden Wapens is gebaseerd op het gelijknamige boek van Christine Otten. De voorstelling is een coproductie met DeLaMar en ITA en wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten en LIRA Fonds.

Klik hier voor meer informatie over de voorstelling

Deel dit bericht