Jörgen Tjon A Fong nieuwe directeur De Kleine Komedie

Fersteri Jörgen! Onze oprichter en artistiek leider Jörgen Tjon A Fong wordt per 1 december 2021 directeur van De Kleine Komedie. Het team van Urban Myth feliciteert Jörgen met deze mooie nieuwe functie.

Jörgen richtte Urban Myth in 2001 op om onvertelde verhalen te brengen voor een diverser publiek. Nu gaat hij zich, samen met het team van De kleine Komedie, inzetten om deze verhalen een thuis te geven in het oudste theater van Amsterdam.

We bedanken Jörgen voor zijn pioniersrol. We wensen hem en De Kleine Komedie ontzettend veel succes en kijken uit naar de nieuwe verhalen en programmering in De Kleine Komedie.

De komende maanden gaan we ons, samen met Jörgen, beraden over de toekomst van Urban Myth eruit gaat zien. We hopen door te gaan met het maken van bijzondere voorstellingen en producties. Met en voor jullie. En misschien nog een heel klein beetje met en voor Jörgen. Bedankt voor alles Jörgen. we zien je in het theater…bij ons of bij jou.

Deel dit bericht