Livestream Waarom is het stil in de stad? Vrijdag 14 mei 19.30 uur

Kijk vrijdag 14 mei met je kinderen, kleinkinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes naar de landelijke livestream van ‘Waarom is het stil in de stad?'(8+)

Waarom is het stil in de stad? is een familievoorstelling over corona vanuit het oogpunt van kinderen met Birgit Schuurman en Tarikh Janssen. Helaas haalde de actualiteit ons in kon het merendeel van de tournee niet doorgaan. Samen met onze partners De Krakeling en Stip producties geven we zo iedereen die de voorstelling gemist heeft toch de kans deze nog te zien.

Hoe ervaren kinderen de coronatijd?
Voor deze voorstelling interviewden we kinderen met verschillende achtergronden. Spelers Birgit Schuurman en Tarikh Janssenbrengen de interviews rechtstreeks het toneel op. Hoe ervaren kinderen deze periode? Hoe verhouden ze zich tot hun ouders en hun familie tijdens de lockdown? En hoe zien zij de toekomst? Waarom is het stil in de stad?  biedt een mooie aanleiding om het thuis te hebben over de ups en downs van leven in coronatijd.

Theaterkrant
Henri Drost van De Theaterkrant schreef het volgende over de voorstelling: ‘Bovenal toont de voorstelling de veerkracht en het lef van het Nederlandse jeugdtheater. Dat niet kiest voor escapisme, geruststellende sprookjesvoorstellingen, maar theater maakt over het hier en nu waarbij vragen onbeantwoord mogen blijven’. Lees meer.

Kaarten via Theater de Krakeling 

Deel dit bericht