Hollandse Meesters Her-Zien Shout Out van Humberto Tan in De Vooravond

Op maandag 12 oktober was Humberto Tan te gast bij de Vooravond. Hoewel hij aan tafel zat om te vertellen over het programma Het perfecte Plaatje, kwam de expositie Hollandse Meesters Her-Zien uitgebreid aan bod.

The New York Times
The New York Times plaatste een van de, door Humberto Tan gemaakte, portretten van Hollandse Meesters Her-Zien bij het artikel waarin ze de tentoonstelling uitgebreid bespraken. Voor Humberto voelde het alsof hij een award won.

Kijk hier vanaf 22.57 minuut naar het interview met de shout out naar Urban Myth en Hollandse Meesters Her-Zien.

Foto van Typhoon gemaakt door Humberto Tan zoals deze is afgedrukt in The New York Times en getoond wordt in het programma De Vooravond

Deel dit bericht