Lachende man

Straks zijn de zalen in het land weer vol. Straks staan wij weer op het podium. Ondertussen maken we vol goede moed nieuwe programma’s. Vierhonderd culturele instellingen staan samen achter de hoopvolle boodschap De Belofte. Met de belofte wil de culturele sector een positieve boodschap uitdragen naar alle cultuurliefhebbers.

Kunstwerk De Belofte
Jan Beuving maakte column en een video over de belofte van een lege zaal, waarin de magie van wat straks weer kan en mag sluimert. Theaters, podia, producenten, impresariaten, academies, sectorinstellingen, festivals, koren, orkesten, ensembles, dans- & theatergezelschappen kunnen niet wachten tot het zover is. Hans van Manen (dans), Peter Pannekoek (cabaret), Soumaya Ahouaoui (toneel), Jaap van Zweden (muziek) en Simone Kleinsma (musical) deze hoop uit.  Pianisten: Hannes Minnaar, Yang Yang Cai, Helena Basilova en Iris Hond maakten een video een deel uit Canto Ostinato van Simeon ten Holt dat zij speelden op vier vleugels en danser Uri Eugenio (LeineRoebana) onder regie van Katja Akkerman.

Winactie
De culturele sector belooft 400 kaarten voor de bezoekers te reserveren. Als straks de deuren weer helemaal open zijn, maakt het publiek kans op twee kaarten voor een voorstelling of concert. In een volle zaal, zo wordt de belofte werkelijkheid.

Kijk hier voor meer informatie, de column, video en winactie.